Over Hanze Hifi

Over Hanze Hifi

Gedreven door mensen die gek zijn (op muziek), voor mensen die gek zijn (op muziek)

Prettig gestoord, maar niet achterlijk. Eigenwijs? Eigen koers!

Dit is de typering van onszelf maar ook van onze klanten. Een bijzondere winkel waar vakkennis en humor hand in hand gaan. Het luisteren naar mensen vinden wij minstens zo belangrijk als het luisteren naar muziek. In de rustige ambiance van ons oude pand hebben wij drie luisterkamers.

Neemt u even de tijd om via deze website kennis met ons te maken. Maar laat u het daar niet bij. Kom vooral eens persoonlijk met ons van gedachte wisselen.

Want een muziekinstallatie kopen via Internet lijkt ons net zoiets als wijn proeven uit een boek of kleding kopen uit de krant.

Dat is dus niet geproefd en niet gepast. U zou wel gek zijn!

Wie?

Johan
Johan
Zoals het voor de meeste van ons geldt, is de passie voor muziek en de techniek de reden dat we in deze branche zijn gerold.Dat geldt ook voor Johan. Opgeleid voor leraar in de vakken scheikunde en biologie. Je zou zeggen dat staat ver af van wat je nu doet.
Jaap
Jaap
Jaap is voor sommigen het minst bekende gezicht van de Heren van Hanze Hifi, maar hij absoluut een zéér belangrijke smaakmaker. Onze “chef oude ambachten” is de onmisbare stuwende kracht achter de draaitafelactiviteiten van Hanze Hifi. Zijn ongekende know how op dit gebied is inmiddels tot ver over de landsgrenzen
Harm
Harm
Harm is de (meestal) goedlachse Bourgondiër van het trio. Kort in het Duits samengevat: “Wein, Weib und Gesang”. Soms wat chaotisch, altijd extravert en oprecht. Allergisch voor verborgen agenda’s. Tijdens zijn studie Engelse Taal- en Letterkunde in Utrecht rolde hij al de hifi in en hij is er nooit meer

Wat zeggen anderen?

Eindelijk weer eens een winkel waar alles, maar dan ook echt alles klopt! Compliminte Heren!!

Marc Eken – via Facebook

Laatst op een zaterdag langs geweest om diverse Nagaoka elementen te beluisteren en toen besloten dat het een MP-110 moest worden. Afspraak gemaakt voor montage en afstellen en vandaag was het dan eindelijk zo ver. Wederom erg prettig te woord gestaan en betrokken bij het afstellen van het element. Erg fijne sfeer in de winkel en niets is te gek. En misschien wel het belangrijkste, het plezier en de passie spat er af!! Ga vooral zo door mannen!

Klaas Winters – via Facebook