Johan

Johan

Zoals het voor de meeste van ons geldt, is de passie voor muziek en de techniek de reden dat we in deze branche zijn gerold.Dat geldt ook voor Johan.
Opgeleid voor leraar in de vakken scheikunde en biologie. Je zou zeggen dat staat ver af van wat je nu doet. Toch voelt dat niet zo. Als leraar wordt je opgeleid de stof eigen te maken om vervolgens in begrijpbare taal uit te leggen. In de winkel maak ik hier gebruik van.

Ook luisteren is een belangrijk onderdeel in het onderwijs om duidelijk te krijgen wat je al weet en wat je nog moet weten.
Techniek staat ten dienste van de muziek. Kennis van de techniek maakt het mogelijk zaken uit te leggen die met de weergave van de muziek te maken hebben
Ik heb in mijn opleiding geleerd hoe je technische complexe onderwerpen kan overbrengen op een eenvoudige manier: Erg handig wanneer mensen bij ons in de winkel om advies vragen.
Meten is een belangrijk onderdeel in een goede weergave van de muziek. Dit facet is zeker belangrijk omdat de waarneming van muziek ook een gevoelskwestie is. Wat de luisteraar ervaart en raakt bij het beluisteren van muziek wordt bepaald door techniek.
Als het resultaat van de aankoop meer is dat men verwacht dan is een cadeautje voor mij.