Luidsprekers

LUIDSPREKERS

“Zijn dit ál jullie luidsprekers?” Ja.

Omdat wij in een “vrij riant” pand zitten zijn de luidsprekers die we in het programma hebben nogal verspreid door de ruimte te vinden. En ja, wij hebben een vrij luidsprekergezelschap.

De reden daarvoor is een heel praktische: “You can’t have it all”! Er zijn onwaarschijnlijk veel (goede) luidsprekers op de markt. Het maken van een keus uit dat aanbod is voor ons al een hele opgave laat staan voor u. Daarom een selectie.

En ja, wij zijn eigenwijs. Wij denken dat een luisteraar een betere keuze kan maken uit een zorgvuldig geselecteerd aanbod dan uit een woud van luidsprekers. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Niet het vele is goed, maar het goede is veel.

Een goede hifi winkel

In veel winkels hebben “de heren” de onbedwingbare neiging u te willen overtuigen van de fantastische kwaliteit van het gebodene. Meestal met veel woorden, veel decibellen en veel apparatuur. Dat is nergens voor nodig. Een goede hifi-winkel heeft een overzichtelijke selectie goede apparatuur. Dus daar hóéven we het helemaal niet over te hebben. Ú bent het best in staat om te beoordelen wat wel en niet goed voor ú is. Jammer genoeg zijn nogal wat mensen die eraan twijfelen of zij dat wel kunnen. Wij zijn er zeker van dat u dat kunt. 

Overstap van geluid naar muziek

Het enige waar wij u van hoeven te overtuigen, is de kwaliteit van uw gehoor. De meeste mensen hebben geen idee hoe uitzonderlijk goed het menselijk gehoor is. Ook al horen zij de hele dag geluid: via de computer, via hun wireless speakers, via hun oordopjes. De heren van Hanze Hifi helpen u graag bij de overstap van geluid naar muziek.

 

Onze merken