Platenspelers

Platenspelers

De platenspeler! Terug van weggeweest!

De draaitafel is weer hot! En dat komt mede omdat de vinyl platen weer helemaal terug zijn van weggeweest. Tovert u een aantal heerlijk gouwe ouwe uit de kast? Of heeft u al een aantal spiksplinternieuwe albums in huis? Een goede platenspeler is natuurlijk de basis van uw luistergenot.

Een oude platenspeler of een nieuwe draaitafel?

En een ‘oude’ platenspeler is natuurlijk niet ieders ‘cup of tea’. Alhoewel de echte audiofiel nog steeds graag kiest voor een echte Thorens, zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden binnen de wereld van de platenspelers. De vraag is wat voor u belangrijk is. High-end oplossingen in combinatie met high-end versterker, luidsprekers, etc.? Laat u adviseren om goed te kunnen bepalen waar uw platenspeler aan moet voldoen.

Onze merken

EMT Hanze Hifi Zwolle
Garrad Hanze Hifi Zwolle
Rega Hanze Hifi Zwolle
Thorens Hanze Hifi Zwolle
Pro ject Hanze Hifi Zwolle
Clearaudio Hanze Hifi Zwolle

Uw oude platenspeler laten repareren?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het is natuurlijk wél zo dat de verkrijgbaarheid van onderdelen soms lastig aan het worden is. Maar wij beschikken over een ruime onderdelenvoorraad en onze Jaap heeft een enorm arsenaal aan adresjes, waar hij soms de meest krankzinnige onderdelen vandaan weet te toveren.

Voor jou!

Wij zijn er voor jouw vragen, jouw wensen.

Laat ze ons weten en wij helpen jou!