Platenspelers

PLATENSPELERS

De platenspeler! Terug van weggeweest!

De draaitafel is weer hot! En dat komt mede omdat de vinyl platen weer helemaal terug zijn van weggeweest. Tovert u een aantal heerlijk gouwe ouwe uit de kast? Of heeft u al een aantal spiksplinternieuwe albums in huis? Een goede platenspeler is natuurlijk de basis van uw luistergenot.

Een oude platenspeler of een nieuwe draaitafel?


En een ‘oude’ platenspeler is natuurlijk niet ieders ‘cup of tea’. Alhoewel de echte audiofiel nog steeds graag kiest voor een echte Thorens, zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden binnen de wereld van de platenspelers.

De vraag is wat voor u belangrijk is. High-end oplossingen in combinatie met high-end versterker, luidsprekers, etc.? Laat u adviseren om goed te kunnen bepalen waar uw platenspeler aan moet voldoen.

Onze merken

UW OUDE PLATENSPELER LATEN REPAREREN?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het is natuurlijk wél zo dat de verkrijgbaarheid van onderdelen soms lastig aan het worden is. Maar wij beschikken over een ruime onderdelenvoorraad en onze Jaap heeft een enorm arsenaal aan adresjes, waar hij soms de meest krankzinnige onderdelen vandaan weet te toveren.