Luisterkamer

Luister Niet Naar Muziek

MAAR BELEEF HET

0
luisterkamers
0 +
opstellingen
0
vakidioten
0 +
topmerken

Luisterkamers van Hanze Hifi

Je kunt muziek luisteren, uiteraard. Maar heb je muziek ooit wel eens gehoord?

Stel je voor dat je de combinatie van luidsprekers en platenspeler kon proberen voordat je de definitieve keuze maakt? Niet om te luisteren, maar om te horen en te beleven. Maakt die ene kabel misschien net het verschil?

Bij Hanze Hifi bieden wij jou de mogelijkheid om jouw eigen woonkamer zo goed mogelijk na te bootsen en de combinatie die jij voor ogen hebt, te testen.

Heb je nog geen specifieke combinatie voor ogen? Geen probleem. Wij helpen je graag en laten jou de verschillende mogelijkheden beleven. Bij ons krijg je advies van het hoogste niveau.

Bij Hanze Hifi hebben wij 3 luisterkamers, alle 3 verschillen ze van elkaar qua grootte. In alle rust kun jij ervaren of jouw gekozen combinatie DE combinatie is waar jij kippenvel van krijgt. Alsof je de muziek beleeft in jouw eigen woonkamer!

Want net als muziek is geluid ook een kwestie van smaak. Hoe warm, diep, laag, vol of breed je het ook zoekt.

Een muziekinstallatie kopen via internet lijkt ons net zoiets als wijn proeven uit een boek of kleding kopen uit de krant. Dat is dus niet geproefd en niet gepast. Je zou wel gek zijn, toch?!

Heb je een specifiek model voor ogen die je graag wilt beluisteren? Doe ons een belletje, dan kijken wij of die op voorraad is en zorgen wij dat alles aangesloten is als jij komt beleven.

3 verschillende kamers

Advies van een audiofiel

Niet luisteren, maar ervaren

Boots jouw woonopstelling na

Kwaliteit

Probeer verschillende combinaties

Wat is Hanze Hifi?


Prettig gestoord, maar niet achterlijk. Eigenwijs? Eigen koers!

Dit is de typering van onszelf maar ook van onze klanten. Een bijzondere winkel waar vakkennis en humor hand in hand gaan. Het luisteren naar mensen vinden wij minstens zo belangrijk als het luisteren naar muziek.

Gevestigd in een karakteristiek pand aan de Oosterlaan in Zwolle vind je ons. In de rustige ambiance van ons oude pand kunt je rustig de muziek ervaren.

Wat zeggen anderen?

Gisteravond set opnieuw aangesloten. Lichte brom in Thorens td160. Vandaag naar Hanze Hifi. Kon direct terecht. Naar een luisterkamer. Platenspeler werd direct aangesloten. Mooi stukje muziek. Geen brom. Bruikbare tips gekregen om er thuis wat aan te doen. Nu thuis. Tips gevolgd. Brom verdwenen. Super. Heel hartelijk dank voor de opgewekte en snelle service! En…

Pieter Huiser (Facebook)

De heren van Hanze Hifi hebben mij erg goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Ben erg blij met de aankopen doe ik daar heb gedaan. Dikke aanrader dus!

Anne Wisselink (Google review)

KLAAR OM MUZIEK TE ERVAREN?